Kirjoittajista

Katri ja Salla ovat kirjasto- ja tietopalvelualan opiskelijoita, joita yhdistävät käsityöt, rakkaus taiteisiin ja valtava lukuinto. Molemmilta löytyy lukemista omista hyllyistä mielin määrin, ja kirjastossa tulee käytyä jatkuvasti hakemassa lisää. Blogin pitäminen oli ollut mielessä jo pitempään, joten oli luonnollista lyödä viisaat päät yhteen, ruveta hommiin ja kokeilla, millaista se sitten käytännössä on.

Sallan lukuinnostus lähti aikoinaan Harry Potterista, kuten monen muunkin, ja on sittemmin laajentunut ja syventynyt monenlaiseen kirjallisuuteen. Nykyisin kaikkein mielekkäintä luettavaa on nykyrunous ja runollinen proosa, mutta tilaisuuden tullen Salla lukee kyllä melkein mitä tahansa. Kirjakaupoista ja kirjastoista silmiin pistävät esteettiset kannet, mutta paljon muutakin löytyy kotihyllystä.

Katrin lukuharrastus on kantanut aina lukemaan oppimisesta lähtien, joskin luettavat kirjat ovat muuttuneet vuosien varrella paljon. Nykyään kirjakaupasta ja kirjastosta mukaan tarttuu eniten elämänkertoja ja tietokirjallisuutta mutta todellisuudessa kirjojen suhteen ollaan kaikkiruokaisia ja valmiita kokeilemaan monipuolisesti kaikkea.

Blogiasioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla osoittella kirjainmerkit.blogi@gmail.com. Olemme myös Instagramissa käyttäjällä @kirjainmerkit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti