tiistai 29. tammikuuta 2019

Yöpöydällä tällä hetkellä

Olen niitä ihmisiä joka ahmii useampaa kirjaa samaan aikaan. On ihana valita illalla pöydältä se kirja, joka tukee päivän mielentilaa. Kerään koko ajan uutta lukemista sekä lukulistalleni, että yöpöydälleni. Pino vaappuu puolelta toiselle ja kasvaa korkeuttaan koko ajan mutta minkä ihminen itselleen mahtaa! Nappasinkin pinosta muutaman yksilön joiden lukemista odotan erityisen innolla!


Innan du försvinner- brev mellan son och far
Pysähdyin Helsingin Kirjamessuilla kuuntelemaan Rafael Donnerin haastattelua. Haastattelun jälkeen suuntasin ostamaan hänen kirjaansa ja halusin ehdottomasti päästä lukemaan hänen ja hänen isänsä Jörn Donnerin kirjeenvaihdosta kootun Innan du försvinner, Ennen kuin olet poissa. 

Minun tarinani
Michelle Obaman tarina Yhdysvaltojen ensimmäisenä naisena. Tätä kirjaa olen hiukan jo aloittanut ja olen jo nyt täysin koukussa! Kirjasta kirjoitan varmasti luettuani lisää. Michelle avaa tarinaansa lapsuudesta aina Valkoiseen taloon.

Ultra Bra: sokeana hetkenä
Tähän teokseen tutustuin tarkemmin kirjaston Kirjavinkkauksessa jossa kirja oli esillä. Tunnustan kamalan syntini: en ole koskaan ollut valtava Ultra Bra fani. Pidän toki heidän musiikistaan, mutta en ole yhtä intohimoinen yhtyeen tuotannon suhteen kuin esimerkiksi osa ystävistäni. Silti minua kiehtoo suuresti lukea heidän tarinansa!

Kissani Jugoslavia
Viime vuoden lopulla törmäsin tähän kirjaan useampaan kertaan. Joka kerta, kun kuulin jonkun mielipiteitä tai kehuja, kiinnostukseni kasvoi. Lopulta törmätessäni pokkariin kirjakaupassa, kaappasin sen saman tien mukaani ajatuksella, että tähän tulee tutustua itsekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti